Hulp bij burn-out klachten in combinatie met een psychische stoornis

Als het niet meer lukt om uw batterij op te laden is het belangrijk dat u hulp zoekt. Het is aan te raden om uw klachten serieus te nemen en zo snel mogelijk in te grijpen. Zo gaat u aan de slag met uw klachten, terwijl u ondertussen maatregelen neemt om overmatige stress in de toekomst te voorkomen. Een met deze klachten samenhangende psychische stoornis is gelukkig goed te behandelen. Een succesvolle behandeling is gericht op het herkennen van bronnen van stress en uw gedrag die hebben geleidt tot de burn-out klachten. U leert uw gedrag te veranderen en anders omgaan met de bronnen van stress. Het is belangrijk dat op een gestructureerde manier gewerkt wordt aan herstel van zowel uw lichamelijke als mentale draagkracht. Cognitieve gedragstherapie is daarvoor de aangewezen behandelmethode. U leert werk, verplichtingen en ontspanning weer in balans te brengen. Daarnaast maakt u samen met onze psychologen een plan om terugval in de toekomst te voorkomen.

Wil je meer informatie?

Bel 088 - 11 55 835 tijdens kantooruren en kies voor optie 3 ‘overige vragen’. Je wordt dan direct te woord gestaan door een van onze servicemedewerkers die uw vraag over onze online behandelmogelijkheden kan beantwoorden.

Direct aanmelden

Je ontvangt meteen inloggegevens waarmee je toegang krijgt tot je persoonlijke Interapy website. Daar doorloop je de intake procedure.

Aanmelden