Nieuws

Hieronder staan nieuwsberichten van Interapy.

Save the date: startconferentie eMEN

Door Interapy | Dec 21, 2016

eMEN is een transnationaal platform dat ernaar streeft de gezondheidszorg in Noordwest Europa te verbeteren door toegankelijke, hoogwaardige en effectieve e-health interventies te ontwikkelen en het gebruik daarvan te stimuleren. Deelnemende landen zijn Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, België, Ierland en Frankrijk. Interapy is een van de partners in eMEN.

Tijdens onze startconferentie bekijken we hoe we de geestelijke gezondheid kunnen bevorderen, welke rol technologische toepassingen hierin kunnen spelen en hoe de inzet van e-mental health er voor kan zorgen dat de GGZ betaalbaar, en voor iedereen toegankelijk blijft.

Op maandag 6 februari 2017 vindt de eerste eMEN conferentie plaats bij de Thomas More Academie in Mechelen (België).  Sprekers zijn o.a. Heleen Riper, Hoogleraar eMental-Health/ Klinische Psychologie VU & GGZinGeest en Jo Vandeurzen, Vlaamse minister van Welzijn, Volksgezondheid en Gezin.

Voor wie: deze conferentie is bedoeld voor GGZ professionals, GGZ-instellingen, wetenschappers, onderzoekers, beleidsmakers, eindgebruikers en ontwikkelaars. Wij nodigen u van harte uit deze conferentie bij te wonen.

Plaats: Thomas More, Zandpoortvest 60, 2800 Mechelen
Datum en tijd:
maandag 6 februari 2017, 10:00-17:00
Deelname is gratis.

Aanmelden voor de conferentie kan via deze link
 

Volg ons op Twitter @emen_eu voor updates.

Meer weten over Interapy?