Nieuws

Hieronder staan nieuwsberichten van Interapy.

eMEN seminar: e-mental health in opleidingen; nu en in de toekomst

Door Claartje Michels | Mar 16, 2018

Datum: dinsdag 10 april 2018

Tijd: 9.30 tot 17.00

Locatie: Paviljoen Welgelegen, Dreef 3, Haarlem

Het 2e Nederlandse eMEN seminar vindt plaats op 10 april 2018 in het Provinciehuis, Paviljoen Welgelegen in Haarlem met als thema: e-mental health in opleidingen; nu en in de toekomst. Discussieer mee over de ontwikkeling van e-mental health curriculum en training en hoe dit te integreren in het bestaande zorgonderwijs. Deelname is gratis.

Meld u hier aan (https://academy.arq.org/eMentalHealthConference2018curriculum). 

Integratie e-mental health in curricula en (na)scholingsaanbod 

Wat betekent het gebruik van e-mental health voor de kennis en vaardigheden van de GGZ professional van nu en van de toekomst? Zorgprofessionals krijgen in hun werk steeds vaker met e-health te maken. Vaak is er een kloof tussen de dagelijkse praktijk en wat ze geleerd hebben tijdens hun opleiding. (Na)scholing op het gebied van e-mental health vormt dan ook een belangrijk aandachtspunt voor succesvolle adaptatie van e-mental health in organisaties. Want een veelbelovend product genereert alleen het gewenste effect wanneer de juiste kennis en vaardigheden aanwezig zijn om e-mental health te integreren in de reguliere behandeling. 

Tijdens het seminar wordt vorm gegeven aan de integratie van e-mental health in curricula en het nascholingsaanbod. Onder andere met expert keynote sprekers, interactieve workshops en innovatieve zorg- en onderwijspitches. 

Meld u direct aan voor het eMEN seminar.

1 Comment

 1. 1 kims 19 Oct
  It is interesting to read your blog post and I am going to share it with my friends.
  Herbew Fentos

Comment

 1. RadEditor - HTML WYSIWYG Editor. MS Word-like content editing experience thanks to a rich set of formatting tools, dropdowns, dialogs, system modules and built-in spell-check.
  RadEditor's components - toolbar, content area, modes and modules
     
  Toolbar's wrapper 
   
  Content area wrapper
  RadEditor's bottom area: Design, Html and Preview modes, Statistics module and resize handle.
  It contains RadEditor's Modes/views (HTML, Design and Preview), Statistics and Resizer
  Editor Mode buttonsStatistics moduleEditor resizer
    
  RadEditor's Modules - special tools used to provide extra information such as Tag Inspector, Real Time HTML Viewer, Tag Properties and other.
     

Meer weten over Interapy?