Nieuws

Hieronder staan nieuwsberichten van Interapy.

eMEN Geselecteerd als finalist voor Europese Regiostar Awards

Door Maurice Hidajat | Aug 19, 2019

EB25yQoXYAI6zzx
eMEN is uit uit 199 Europese projecten gekozen als een van de 24 finalisten die kans maken op een Regiostar Award. Vanaf vandaag kan voor het meest favoriete project worden gestemd(link: https://ec.europa.eu/regional_policy/nl/regio-stars-awards/). De RegioStars 2019 zullen worden toegekend aan de meest originele en innovatieve cohesiebeleidsprojecten in vijf categorieën: 1) bevorderen van digitale transformatie; 2) verbinden van groene, blauwe en grijze gebieden; 3) bestrijden van ongelijkheid en armoede; 4) bouwen van klimaatbestendige steden en 5) moderniseren van gezondheidsdiensten. Emen dingt mee in deze vijfde categorie.

De winnaars in alle vijf de categorieën zullen worden bekendgemaakt op 9 oktober, tijdens de Europese Week van regio's en steden 2019.

Meer weten over Interapy?