Nieuws

Hieronder staan nieuwsberichten van Interapy.

Startconferentie eGGZ centrum 16 februari 2017

Door Interapy | Dec 27, 2016
Binnen het eGGZ Centrum worden kansrijke innovatieve virtual reality producten ontwikkeld en in de markt gezet. Dit kan dankzij een intensieve samenwerking tussen MKB, kenniscentra en zorginstellingen binnen het eGGZ centrum. Het uiteindelijke doel is een snellere en bredere implementatie van e-mental health, waardoor een grotere groep patiënten kan worden bereikt.

Onderwerpen startconferentie
De afgelopen jaren zijn er al veel innovatieve producten op gebied van e-mental health op de markt gekomen. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat deze producten ook daadwerkelijk gebruikt worden? Welke zijn goed en waarom? En op welke manier kan de investering in nieuwe producten zich terugbetalen?

Op de startconferentie van het eGGZ Centrum komen deze en andere onderwerpen over het implementeren van e-mental health aan bod.

Sprekers
o.a. Miranda Olff (hoogleraar UvA / AMC), Heleen Riper (hoogleraar VU), Guus Schrijvers (oud hoogleraar Public Health en gezondheidseconoom UMC Utrecht) en Kamran Ullah (Nederlands journalist en presentator).

Voor wie?
Deze conferentie is bedoeld voor: GGZ professionals, GGZ-instellingen, wetenschappers, onderzoekers, beleidsmakers, eindgebruikers en ontwikkelaars.

Aanmelden en informatie
16 februari 2017 van 10:00 -17:00 uur
Aanmelden kan via deze link.

Download de flyer van de eerste eGGZ centrum conferentie

Meer weten over Interapy?