Partners

Interapy werkt samen met verschillende partners. Hieronder een overzicht. Als je meer over deze partners wilt lezen, kun je klikken op de logo’s.


HSK is de toonaangevende, landelijke organisatie in de psychische zorg. Zij onderzoeken en behandelen mensen met psychische klachten. HSK is een commerciële zorginstelling met als mission statement ‘Partner in psychische gezondheid’.


GGNet is een tweedelijns organisatie voor geestelijke gezondheidszorg en biedt alle soorten psychische hulp. Van preventieve cursussen tot langere therapievormen.


GGZ Drenthe biedt hulp bij psychische problemen aan ouderen, volwassenen, kinderen en jongeren. Samen met onze cliënten werken wij aan herstel en welbevinden. Onze hulp is eenvoudig en kort als het kan, intensief of langdurig als het nodig is. Maar altijd toegankelijk en dichtbij: meestal thuis, in de wijk, op de poli of online en soms in de kliniek.


Altrecht is een instelling voor geestelijke gezondheidszorg, waar mensen met psychische problemen terecht kunnen voor specialistische hulpverlening. Ook biedt Altrecht consultatie aan collega-professionals en andere instellingen op het gebied van de (geestelijke) gezondheidszorg.


Emergis is een centrum voor geestelijke gezondheidszorg. Wij bieden kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen de zorg en hulp die bij hen past. Door middel van preventieve cursussen, kortdurende begeleiding of langdurige behandeling.


Hoewel Nederland over uitstekende gezondheidszorg beschikt, is het vaak moeilijk om de juiste weg naar passende zorg te vinden. Hoe krijg je bijvoorbeeld een second opinion van een huisarts of specialist, waar kun je het best en snelst worden geopereerd, hoe vind je een psycholoog als je geestelijke support nodig hebt? Florine helpt hierbij en regelt zorg op maat voor je.SlachtofferWijzer is een laagdrempelige, online wegwijzer die eenvoudig, anoniem en op ieder moment te raadplegen is. SlachtofferWijzer helpt je de weg te vinden naar relevante hulp nadat je slachtoffer bent geworden van (seksueel) geweld, een ongeval, medische fout of diefstal.RaNed Verkeersbegeleidingen, in Nederland hét verkeersbegeleidingsinstituut op het gebied van re- integratie van de beroepsmatige en particuliere weggebruike.