Interapy [productnaam] pilot

Bij Interapy zijn we continu bezig om manieren te ontwikkelen, die onze zorg toegankelijker maakt. Naast onze bewezen schrijftherapiën, gaan we binnenkort ook digitale spreekkamers inrichten, waarbij face-to-face contact gemaakt kan worden met je behandelaar.

Wat is [productnaam]?

Dit is onze digitale spreekkamer,en lijkt sterk op een echte spreekkamer. Op afspraak word je binnen gelaten door ons secretariaat, en de behandelaar komt naar je toe. Het gesprek verloopt via de webcam.

Het grote verschil is dat je met je behandelaar kunt spreken waar het je uitkomt, op een plek waarbij jij je prettig voelt. Dat kan een rustig kantoor zijn, of je favoriete plek op je eigen bank.

Voor wie is het?

[productnaam] is bedoeld voor iedereen die een face-to-face behandeling wil, maar niet naar een behandelpraktijk af willen reizen, of anderzijds aan een locatie gebonden te willen zijn. Ook is het mogelijk om je Interapy on-line behandeling te verrijken met contactmomenten via [productnaam].

We streven ernaar om [productnaam] voor iedereen een prettige ervaring te laten zijn. Daarom hebben we ervoor gekozen om een nieuwe techniek in te zetten, die een videoverbinding mogelijk maakt op een veilige manier, zonder programma's (zoals Skype) te hoeven installeren - namelijk direct in je webbrowser. Deze technologie zit in recente versies van Google Chrome en Mozilla Firefox, en komt op korte termijn ook naar andere browsers.

Check in de gebruiksaanwijzing of je systeem aan alle vereisten voldoet.

Wat wordt er bedoeld met "Pilot"?

Dit betekent dat wij nog bezig zijn met het ontwikkelen van de technologie, en de processen eromheen. Het kan hierdoor gebeuren dat er deze vlakken nog wat verbeterpunten zijn. [Na afloop van de behandeling zullen we naar uw mening vragen]


Meedoen

[? Om mee te doen met de pilot, meld je je aan voor een behandeling. Je word gevraagd om een paar vragenlijsten in te vullen, en een kort telefonisch overleg te voeren met één van onze psychologen. Geef in dit gesprek aan dat je mee wilt doen met de pilot [productnaam] ?]

Wil je meer informatie?

Bel 088 - 11 55 811 tijdens kantooruren en kies voor optie 3 ‘overige vragen’. Je wordt dan direct te woord gestaan door een van onze servicemedewerkers die uw vraag over onze online behandelmogelijkheden kan beantwoorden.