Ervaringen

Hieronder vind je ervaringen van mensen die een Interapy behandeling hebben gevolgd. Ze blikken na afloop terug en staan stil bij de vraag: 'Wat heeft de behandeling voor mij betekend?'

Huisarts over Interapy

Cliënte over haar behandeling

 • Vrouw 30+

  14-01-2018
  Ik heb kort op elkaar 2 traumatische gebeurtenissen meegemaakt. De situatie liet niet toe dat ik dit onder ogen kon komen waardoor ik 'op slot' raakte. Door de therapie heb ik nu meer ruimte in mijn hoofd, voel me ontspannen en kan ik alles gedoseerd gaan voelen. Ik ben niet meer bang om de emoties te ervaren, omdat ik weet dat ik er niet in verdrink.
 • Frank

  10-12-2017
  Ik heb de burn-out behandeling van Interapy als heel positief ervaren. Ik heb er goede inzichten door gekregen over hoe ik doe en denk, waardoor ik mijn burn-out niet alleen maar als iets negatiefs kon zien, maar ook als aanleiding tot een verdiepingsslag qua zelfkennis. Het volgen van de behandeling bleek daarnaast ook een mooi hulpmiddel met veel praktische handvatten om richting te bepalen in het omgaan met mijn ziekteverzuim resp herstel. De methode per behandelstap: lezen, doen, schrijven en daar dan feedback op krijgen, werkte bij mij heel goed.
 • Kim, 20 jaar, meervoudige aanranding op 13-jarige leeftijd

  04-12-2017
  Het eerste gedeelte van het terughalen van de herinneringen waren slopend zwaar, maar gedurende de sessies werden de herinneringen anders. Ze veranderden van vorm. De weggedrukte angst van de afgelopen jaren smolten weg omdat ik er mee bezig was, er aan dacht en het in een ander daglicht zette. Op deze manier kon ik de nare herinneringen en het 'vieze' gevoel dat ik hield bij seksuele handelingen nu veranderen, in perspectief zetten. Nu, een paar maanden na de laatste sessie, ben ik echt trots op wat ik bereikt heb met alles. Hoe ik er aan kan denken, de herinneringen als het ware vast kan houden en inspecteren en weer terug kan zetten als een deel van mijn geschiedenis. Ik kan het verhaal overdragen aan anderen zonder er zelf aan onderdoor te gaan. Het is een deel van me waar ik open over kan zijn en waar ik me niet voor hoef te schamen of voor weg hoef te deinzen. Voor mij heeft Interapy in ieder geval onwijs geholpen en ik zou het iedereen aanraden die in zijn of haar eigen omgeving een moment van rust wil creëren en een potje wil janken zonder dat iemand daar iets over te zeggen heeft. Het werkt. Echt.
 • Anoniem

  28-11-2017
  Ik heb een behandeling gevolgd voor traumaverwerking waar ik al bijna 20 jaar mee rond liep. Na alle schrijfopdrachten wat in het begin wel heftig was, kan ik nu zeggen dat ik me zoveel beter voel. De nachtmerries zijn zoveel minder en mijn verleden heeft niet meer zoveel 'macht' over mij! Mijn behandelaar was erg goed bereikbaar via de mail en als ze even geen tijd had om het direct te lezen dan liet ze mij weten wanneer ze daar wel tijd voor had. Zo wist ik precies wanneer ze feedback heeft gegeven. Ik ben blij met mijn stap voor interapy!
 • 23-jarige vrouw

  06-07-2017
  De behandeling heeft mij heel goed geholpen bij het verminderen van mijn klachten. Door een combinatie van kennis over paniekaanvallen en praktische opdrachten leer je paniekaanvallen begrijpen en leer je hoe je ermee om moet gaan. Dankzij deze behandeling heb ik bijna geen paniekaanvallen meer, en de aanvallen die ik heb zijn veel minder heftig en duren minder lang doordat ik nu goed weet wat ik moet doen in zo'n situatie.
Interapy is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Direct aanmelden

Je ontvangt inloggegevens waarmee je direct kostenloos onderzoek kan doen naar je klachten. 

Aanmelden