Psychische klachten, maar weet je niet welke?

Het komt vaker voor dat mensen last hebben van psychische klachten, maar niet precies weten welke. Passen mijn klachten meer bij burn-out, of ben ik misschien depressief? Heb ik wel professionele hulp nodig?

Heb ik wel professionele hulp nodig?

Als je niet weet of jouw klachten ernstig genoeg zijn voor professionele hulp, dan kun je de zelftest doen. 

Welke behandeling past bij mij?

Twijfel je over de aard van je klachten of welke behandeling bij je past? Meld je dan aan voor ons online onderzoek. Je wordt direct uitgenodigd om online vragenlijsten in te vullen. Na dit onderzoek volgt een telefonisch gesprek met een psycholoog, om te kijken wat de beste behandeling voor jou is. Dat kan een volledig online, een hybride of een traditionele behandeling zijn op een van onze locaties door het land. Aan dit onderzoek en behandeladvies zijn geen kosten verbonden.

Meer informatie?

Stuur een e-mail of bel tijdens kantooruren naar:

088 - 11 55 811

Direct aanmelden

Je ontvangt inloggegevens waarmee je direct kosteloos onderzoek kan doen naar je klachten. 

Aanmelden

Als je er niet uit komt en je geen idee hebt welke behandeling geschikt zou kunnen zijn, denken we natuurlijk graag met je mee. Je kunt tijdens kantooruren contact opnemen met de psychologen van Interapy via telefoonnummer 088 - 11  55 811 of mailen naar info@interapy.nl
  • Face to face contact met de behandelaar niet gemist.

    Ik vind het erg prettig om in mijn eigen tijd en mijn eigen tempo te kunnen schrijven over wat er gebeurd is en mijn klachten en symptomen te beschrijven. Daardoor kreeg ik al snel grip op mijn klachten. Juist het feit dat een en ander schriftelijk (d.w.z. via internet) gebeurt, heb ik als erg fijn ervaren. Ik heb het face to face contact met de behandelaar niet gemist.
  • Depressie

    Therapie dmv online schrijven is me ontzettend goed bevallen. Ik was er in eerste instantie nog niet helemaal zeker over, omdat ik gewend was aan 'live' gesprekken. Ik kwam er echter al heel snel achter dat ik de chaos in mijn hoofd veel meer kon ordenen, door alles op te schrijven. Het fijne aan Interapy is dat je alles kunt teruglezen. Niet alleen hetgeen je zelf hebt opgeschreven, maar ook de teksten van je begeleider. Soms heb je ook een belgesprek, waarbij je dus gewoon kunt praten met je behandelaar. Daarnaast heb je alle vrijheid om je behandelaar te mailen op elk tijdstip dat jij dat nodig hebt. Wat heel goed is, want als je er even helemaal doorheen zit kun je dat gelijk schrijven aan je behandelaar en hoef je niet te wachten tot het volgende gesprek. Ik ben behandeld voor mijn milde depressie en voor de negatieve gevolgen die ik heb ondervonden door het overlijden van mijn vader. Er wordt diep op alles ingegaan en voor de opdrachten moet je soms hard werken. Maar als je erg gemotiveerd bent, lukt dat heel goed. Beide behandelingen zijn erg effectief geweest. Ik voel me zoveel zekerder en gelukkiger! Het contact met de behandelaar voelde erg persoonlijk. We hebben echt een soort band gevormd. Het maakt dat je je serieus genomen voelt en dat je het gevoel hebt dat je alles kunt zeggen. Verbeterpunten: ik kan er nauwelijks een noemen. Als ik er toch een wil aanhalen, dan heeft dat betrekking op de behandeling die ik volgde voor de negatieve gevolgen veroorzaakt door het overlijden van mijn vader. Ik was toen op mijn slechtst en had soms het gevoel dat de behandeling nog iets persoonlijker kon zijn. Ik had het gevoel dat niet op alles wat ik zei werd gereageerd. Op mijn opdrachten werd niet persoonlijk gereageerd. Ik kreeg met veel complimenten te horen dat ik het goed had gedaan (dat was erg fijn!) en daarna gingen we door naar de volgende opdracht. Maar dit kan ook komen, omdat ik nog aan de beginfase van de behandeling zat. Later veranderde dit namelijk en werd alles steeds persoonlijker. Ik had denk ik in die fase gewoon even extreem veel empathie nodig.