Voordelen

Vergoed door de zorgverzekeraar

Interapy is een erkende GGZ instelling. Wanneer je een verwijzing van je huisarts hebt, worden de kosten voor een behandeling van een verzekerde diagnose vergoed door iedere Nederlandse zorgverzekeraar. De zorgverzekeraar verrekent met jou het eigen risico, als dit nog open staat. Dit kun je navragen bij je zorgverzekeraar.

Geen wachtlijst, direct aan de slag

Na aanmelding krijg je direct een inlogcode toegestuurd.  Je kunt meteen beginnen met het invullen van de vragenlijsten. Als uit het intakegesprek blijkt dat de Interapy behandeling aansluit bij je klachten, kan je direct aan de slag. Er is geen wachttijd voor intake en ook niet voor de behandeling. De wachttijden zijn niet afhankelijk van uw zorgverzekeraar en gelden voor alle diagnosegroepen.

Bewezen effectief

Interapy doet in samenwerking met de Universiteit van Amsterdam uitgebreid onderzoek naar de kwaliteit en effectiviteit van haar behandelingen. Uit dit onderzoek blijkt dat de Interapy-methode zeer effectief is. Zo verbetert gemiddeld 73% van onze cliënten door de behandeling. Van de mensen die bij ons beginnen rondt 80% de behandeling naar tevredenheid af. Krijgen onze psychologen gemiddeld een 8,4 als rapportcijfer, beveelt 84% onze behandeling aan en ervaart 82% van onze cliënten een effect in hun dagelijkse praktijk. (Zie onze resultaten 2010). Interapy is minimaal net zo werkzaam is als goede face to face therapie. Interapy is HKZ gecertificeerd, wat een gedegen kwaliteitsmanagement systeem garandeert.

In je eigen tijd en omgeving

Je werkt in je eigen tijd en eigen omgeving aan de behandeling. Jij en je psycholoog zijn niet tegelijkertijd online. Hierdoor hebben jullie beiden rustig de tijd om na te denken over wat je schrijft. Je ziet elkaar niet. De ervaring leert dat het hierdoor makkelijker is om je gedachten en gevoelens openhartig te beschrijven.

Vertrouwd en persoonlijk

Na de intake krijg je een eigen psycholoog die je begeleidt tijdens de behandeling. Hij/zij is je behandelaar en vertrouwenspersoon. Samen doorloop je het behandelprogramma in de beveiligde online behandelomgeving van Interapy.

Intensieve behandeling

Je hebt één keer per week contact met je psycholoog op een vaste dag. Doordat de behandeling zo intensief is kom je gauw tot de kern van het probleem en kun je snel aan je vooruitgang gaan werken.

Interapy is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Wil je meer informatie?

E-mail of bel tijdens kantooruren naar:

088 - 11 55 811

Onze psychologen helpen je graag verder.