Depressie

Depressie
Als je somber bent en geen energie of interesse meer hebt voor activiteiten die je normaalgesproken als plezierig ervaart, kun je depressief zijn. Je voelt je onzeker, besluiteloos en maakt je veel zorgen. Je levenslust lijkt verdwenen. Een depressieve stoornis is iets anders dan een sombere bui... Lees meer over depressie

Behandeling depressie

De nadruk bij onze online behandeling van depressie ligt op het opsporen en veranderen van negatieve gedachten. Bovendien onderzoek je welke activiteiten jouw stemming positief beïnvloeden. Zo klim je uit je dal en voorkom je terugval in de toekomst. 

Lees meer over de behandeling

Direct aanmelden

Je ontvangt inloggegevens waarmee je direct kostenloos onderzoek kan doen naar je depressieklachten.

Aanmelden
Na een paar maanden therapie heb ik het depressie beest verslagen. Drie jaar ellende achter me gelaten. Met de handvatten die ik in de therapie heb geleerd ben ik nu ook beetje bij beetje mezelf aan het her ontdekken.   
 
Meer cliëntervaringen
  • Blog: Goud!

    Gisteren won Stefan Groothuis goud op de Olympische spelen. Er was niemand die hem deze medaille niet gunde, zo bleek uit de reacties. Lees meer
    14-02-2014, door Stijn Bornewasser

Wetenschap & depressiviteit

Wij vinden het belangrijk dat onze depressie behandelingen wetenschappelijk onderbouwd zijn. Nieuwe behandelingen worden uitvoerig onderzocht op kwaliteit en effectiviteit, in samenwerking met de Universiteit van Amsterdam. 

Overzicht publicaties

Wil je meer informatie?

E-mail of bel tijdens kantooruren naar:

088 - 11 55 811

Onze psychologen helpen je graag verder.